Helvetet i skolan!

I skolan så händer det väldigt mycket det är prov det är inlämningar och det är avrättningar. Men i skolan så kan det vara antingen en lugn klass med pluggisar som man kallar det, eller att det är en jobbig eller en mindre smart klass, med huliganer och tjejer som sminkar sig alldeles för mycket.

Men i skolan så finns det olika roller för att det finns alltid en slags, huligan i varje skola och en slags pluggnörd, och så finns det dem “Vanliga” som bara är där. Men sen i skolan så är det väldigt många slagsmål men ingen vet egentligen varför. Men att sannolikhet att någon ville stå upp mot den stora starka huliganen, som kommer bli rasande och kommer slå ihjäl han om ca 30 sekunder in i matchen men ändå. Okej men nu så kommer vi till LÄRARNA.

Lärarna finns det också olika sorter av som den snälla, den stränga, läraren som är snäll men lite läskig för att den ler hela, tiden men som egentligen lider inombords. Och sen så har vi läraren som mår dåligt men som skyller allt på eleverna, bara för att den inte kan inse att den själv gör fel. Men den läraren lägger verkligen all skit på eleverna för att den själv ska hinna med saker, eller bara för att plåga oss. Och om ni inte tror mig så har jag ett exempel, att den läraren ger er alltid mer läxor eller flyttar prov bara, för att den själv ska gå på dejt, eller hum hum “Jobba”. Men den läraren har alltid en ursäkt över att den gör det för att vi ska bli smartare. Men alltså vad menar den personen vi kuggar ändå på provet för att vi valde att göra något annat än att plugga.

Men sen så kommer vi till det sista momentet KLASSRUMMET. I klassrummet så finns det dem jobbiga som alltid pratar och bara stör lektionen. Sen så har vi datanördarna som alltid sitter med sin dator framme på lektionen och gamar. Och sen har vi tjejerna som sminkar sig för mycket, dem sitter med sin telefon under lektionen och snapar eller kollar instagram och som inte lyssnar. Sen har vi dem vanliga som bara är vanliga som bara sitter ner och lyssnar, men PLUGGISARNA. Oj oj oj dem skriver ner varenda litet ord som läraren säger för att den ska ha rätt på alla, sina prov och gå ut med alla A. Men det är oftast dem som blir retade och det tycker jag är jävligt fel. Bara för att den är annorlunda så betyder inte det att den behöver bli retad för det. aaaa dagens samhälle alltså ojojoj.

Okej såhär är det inte i alla skolor. Och jag överdrev kanske lite med lärarna kanske men ändå. Okej ta inte det här så allvarligt men aaa. Tyckte ni att det här stämde? Är det så här i din skola eller känner du igen dig? Och så har jag ett skoltema den här veckan så om ni är intresserade så, håll er uppdaterade och så ses vi<3

 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Hej Viktoria! Kul att läsa din blogg. Du skriver fint. Mvh/ Kate

Svar: Tack
Viktoria Andersson

Kommentera här: